bestellen & betalen

Bij SugarSugar kun je veilig en vertrouwd online winkelen. Hieronder vind je meer informatie over het bestel-en betaalproces.

Online bestellen
Heb je lekker rondgesnuffeld en wil je één of meerdere items bestellen? Voeg deze dan toe aan je mandje.
Om de bestelling te kunnen afronden dien je ingelogd te zijn. Bestel je voor de eerste keer? Dan kun je een account aanmaken en je gegevens invullen. Vervolgens kies je de verzend- en betaalmethode. Op het moment dat het betaalproces is afgerond, wordt je bestelling bij SugarSugar geplaatst. De items zijn dan voor jou gereserveerd en worden verzonden zodra SugarSugar de betaling heeft ontvangen.

Wanneer je eenmaal een account hebt aangemaakt kun je een volgende inloggen met het e-mailadres en het zelf gekozen wachtwoord.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op…

Betalen
SugarSugar vindt het belangrijk dat de betaling van items gebeurt in een veilige en betrouwbare betaalomgeving. De volgende betaalmethodes worden ondersteund:

iDEAL (NL)
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via je eigen bank.

Paypal (ook voor creditcard)
Gratis betaalservice waarmee je artikelen bij online winkels kunt betalen, zowel in binnen- als buitenland.

Apple pay
Mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat.

Bancontact/Mister cash (BE)
Online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Alle Belgische klanten rekenen af in de vertrouwde betaalomgeving van een eigen bank.

Creditcard
Snel en veilig betalen met je creditcard.

Overschrijving naar bankrekening
Het bedrag op een zelfgekozen moment overmaken. De gegevens vind je terug in je orderbevestiging, die je per mail ontvangt. Je maakt het bedrag inclusief verzendkosten en o.v.v. het ordernummer over op rekeningnummer NL47 INGB 0003 5069 85

Kortingscode
Soms wordt je door SugarSugar verwend met een kortingscode. Deze ontvang je via de nieuwsbrief, maar vind je ook wel eens terug op Facebook, Pinterest– of Instagram. Door deze tijdens het bestellen in te voeren krijg je direct korting op de door jou bestelde artikelen. Zorg dus dat je goed op de hoogte blijft!

SugarSugar cadeaubon
Heb jij een SugarSugar cadeaubon? Voer dan tijdens het afrekenen de unieke code in en het bedrag wordt direct verrekend. Een waarde- of tegoedbon van SugarSugar is overdraagbaar en geldig tot 5 jaar na afgifte. De cadeaubonnen kun je hier bestellen…