bestellen & betalen

Bij SugarSugar kun je veilig en vertrouwd online winkelen. Hieronder vind je meer informatie over ons bestel-en betaalproces.

Online bestellen
Heb je lekker rondgesnuffeld en wil je één of meerdere items uit de boutique bestellen? Voeg deze dan toe aan je winkelmandje. Om de bestelling te kunnen afronden dien je ingelogd te zijn. Bestel je voor de eerste keer via de online boutique? Dan kun je een account aanmaken en vul je je gegevens in. Vervolgens kies je de gewenste verzend- en betaalmethode. Op het moment dat het betaalproces wordt afgerond, wordt je bestelling bij SugarSugar geplaatst. De items uit je bestelling zijn dan voor jou gereserveerd en worden verzonden zodra SugarSugar de betaling hiervoor heeft ontvangen.

Wanneer je eenmaal een account hebt aangemaakt kun je een volgende keer eenvoudiger bestellen. Bestaande klanten kunnen inloggen met het e-mailadres en het zelf gekozen wachtwoord.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op…

Betalen
SugarSugar vindt het belangrijk dat de betaling van items gebeurd in een veilige en betrouwbare betaalomgeving. De volgende betaalmethodes worden ondersteund:

iDEAL (voor Nederlandse bankrekeninghouders)
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via je eigen internetbankier programma.

Paypal (ook voor creditcardbetalingen)
Dit is een gratis online betaalservice waarmee je artikelen bij online winkels kunt betalen, zowel in binnen- als buitenland. Het is een veilige manier om te betalen.

Apple pay
Dit is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart.

Bancontact/Mister cash (voor Belgische bankrekeninghouders)
Dit is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

Creditcard
Snel en veilig betalen met je creditcard.

Overschrijving naar bankrekening
Als je kiest voor betalingswijze “overschrijving naar bankrekening” dan kun je je betaling op een uitgekozen moment aan SugarSugar overboeken via tele-/internetbankieren ofwel via een overschrijvingskaart. De gegevens hiervoor vind je terug in je orderbevestiging, die je direct na bestellen per mail ontvangt. Je maakt het bedrag inclusief verzendkosten en o.v.v. het ordernummer over op rekeningnummer NL47 INGB 0003 5069 85

Kortingscode
Soms wordt je door SugarSugar verwend met een kortingscode. Deze ontvang je via de nieuwsbrief, maar vind je ook wel eens terug op Facebook, Pinterest– of Instagram. Door de kortingscode in te voeren krijg je direct korting op de door jou bestelde artikelen. Zorg dus dat je goed op de hoogte blijft!

SugarSugar cadeaubon
Heb jij een SugarSugar cadeaubon en wil je hiermee betalen? Voer dan tijdens het afrekenen de unieke code in en het bedrag wordt direct verrekend. Een waarde- of tegoedbon van SugarSugar is overdraagbaar en geldig tot 5 jaar na afgifte. De cadeaubonnen kun je hier bestellen…